Pages

4.19.2011

:: Cherries Blossom ::

Sepanjang duduk sini, xpernah lg kami amik gambar cherries blossom ni...klu tgk real, mmg cantik sgt...tp bunga putih camni sekejap jer..dalam 2 or 3 weeks je kot...bila kawan2 semua gigih duk amik gambar masa weekend, kami xsempat nak pegi...ada aje keje y nak kena settle kan...

So, sebab nak gak ada kenangan dgn cherries blossoom ni, kami pun gigih kan diri...ahaha..nasib baik kat University of Nottingham jer...So, sebelum ayah antar Eriem skool (Eriem masuk nursery sesi petang - kul 1 hingga 5.30pm), kami pun singgah kat park UoN ni tuk amik gmbr...layan jer laa gambar y xseberapa ni..ehehe...

-on da way nak ke park...muka ceria sbb tau after park dapat g skool..-

-Eriem & UoN lake-

-Eriem, UoN lake & duck ;p -

-cantikkan?? -

-kami!!-






-YB tdo..ahaha..ni on da way balik dari skool petang tu...mmg ni laa gaya balik skool..tdo kepenatan...penat pun, tdo ada gaya tau...ehehe-

0 comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
 

Great Morning ©  Copyright by JOURNAL of LIFE | Template by Blogger Templates | Blog Trick at Blog-HowToTricks