Pages

4.29.2010

Selamat Hari Lahir Bibi!!!

Happy birthday to you..happy birthday to you...happy birthday to bibi..happy birthday to you!!!

Ni laa bibi eriem...aka Ummi Wani..kakak ibu, bsama 2 hero nyer..hero pertama dan hero ketiga..hero kedua, xsuka bgambar..ehehehe...

Selamat hari lahir bibi...semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki...dan semoga rezeki mencurah2 dengan kedatangan ahli2 baru!! ehehe...

Semoga kak nie sentiasa sihat, bahagia dan happy sokmo disamping baba dan family tersayang...
We all love u sooo much!!

Salam rindu dari Nottingham,
*Uncle, Cuta, Eriem * Read more "Selamat Hari Lahir Bibi!!!..."

Lamer x buat tag2 ni..tp dah mama aqif kasi, pulak tu xsusah pun..ibu buatkan jer...Thank you sooooooo much mama aqif tuk award ini....i loike it!!!

Copy n paste dr blog mama aqif!!
Untuk award ni ada kerja sikit kena buat ;
1. Buat 1 Entry Tentang Award ini (Copy badge "BEAUTIFUL BLOGGER AWARD"untuk letakkan diblog anda) - (DONE!!)
2. Ucap Terima Kasih dan letak link pemberi award pada entry tersebut -
(DONE!!)
3. Senaraikan 15 blogger sebagai penerima Award

ok..tuk y no 3 tu..ibu kasi kan award ni tuk semua pengunjung blog ibu...semua anda adalah BEAUTIFUL BLOGGER!!!

Sekian, terima kasih ;p Read more " ..."

4.19.2010

DIGGERLAND

Lepas cuti Easter yang lepas, ibu ada conference kat Edinburgh..cam biasa, klu ibu ke conference, akan angkut sekali bodyguard ibu dua org tu..ehehe...

conference ibu start 6/4 hingga 9/4...dari Nottingham ke Edinburgh, perjalanan kira2 5jam dgn kereta..So kami decide nak bermalam di Newcastle, on the way ke edinburgh..so, xde laa lama sgt duk dalam kereta..

Kami btolak pada 5/4, lebih kurang kul 9pg...mmg sbelum btolak, ibu busy nak siapkan kerja ibu, n ayah busy siapkan assignment dia..plus kami pun busy meraihkan kawan2 y dah merangkap family rapat kat sini y akan pulang ke malaysia for good...So mmg xsempat nak plan jalan2 kat newcastle ni...

Pagi2 sebelum btolak, baru nak survey2 tempat2 menarik kat newcaslte...last2 ayah decided kita ke DIGGERLAND!!! dgn alasan, bukan senang nak dapat peluang naik digger y real ni...ahaha...ibu ikut aja laa minat anak n ayah...

-DIGGERLAND-

Eriem warming up dgn digger bob the builder dulu...
Eriem seronok sgt2 tgk digger y banyak....

Dalam diggerland ni mmg baaaaannyak sgt2 aktiviti dan kebanyakan nyer melibatkan digger..ahaha..dah nama nyer diggerland kan...ok, aktiviti pertama eriem n ayah...Awal2 eriem cam takut jer naik digger tu...lps2 tu, eriem nak control sendiri...



yeeaaaa...dah dapat itik2 tu...well done Eriem!! Well done ayah!!

Eriem n Ibu!!

Atas train..pusing2 diggerland....


susah jugak nak control digger ni...tp eriem seronok jer...
nak control sendiri...yang kat atas tu game kena jatuh kan pin2 tu menggunakan ball y disangkut kat digger..

ahhaaaa..look...eriem buat sendiri tau..dapat jatuhkan satu pin..at last ibu n eriem dapat jatuhkan semua pin tau!!

carik gold kat dalam tu...y ni bjaya dapat bbrp keping jer..
xdapat semua..penat dah ibu..ahaha

ni ibu race with ayah n eriem..yeaahaaa ibu menang tau!! penat tekan pedal minyak tu, tp laju dia tang tu gak..sama jer...

landrover safari..pusing2 naik the landrover..
eriem muka xpuas hati coz xnak naik landrover tu..nak naik digger lagi...

ni plak naik digger y betul2 size besar tu...tp diorg xkasi kita control sendiri...
ada driver...tgk eriem punya muka..sgt2 manis bila dapat kehendak dia!!!

haaa..ni laa digger nyer...besar kan!!

nak main car plak..muka sebelum main...

at first, eriem naik green car..tp car ni cam rosak jer..


so tukar ke red car..seronoookk...



n loookkkkk..muka selepas main....
senyum smpi ke pipi...smpi sepet mata2..
puas hati laa tu...

yang kat belakang ni skyshuttle...tp kitorg xnaik...amik gmbr jer..

y ni plak spindizzy..y ni pun xnaik...
sbb cam cuaakk jer tgk..ahaha

n sebelum balik..main bob the builder lg...

byebye diggerland...nnt eriem dtg lagi..InsyaAllah...mmg seronok main2 kat diggerland ni..tp y xseronok nyer, kotor2 itu..huhuhu..abis kasut baru ibu kaler putih ok!! ahaha...tu laa org lain pakai wellington, ibu pakai sport shoes..kaler putih plak tu..adusss...
Read more "DIGGERLAND..."
Related Posts with Thumbnails
 

Great Morning ©  Copyright by JOURNAL of LIFE | Template by Blogger Templates | Blog Trick at Blog-HowToTricks