Pages

3.31.2010

Untukmu ibu....Happy Birthday!!

Khas untuk ibu eriem....

video

Selamat ulang tahun kelahiran yang ke-28 ibu...semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki...dan menjadi seorg isteri yang solehah dan ibu yang mithali buat anak-anak...InsyaAllah...dan semoga berjaya kecapi segala impian ibu...ameen..

Ni eriem ada buat cookies kat skul untuk ibu...

last but not least..eriem tujukan lagu ni hanya untuk ibu....ibu..ibu..engkau laa ratu hati ku...eriem saaaayaaang ibu....

video

Read more "Untukmu ibu....Happy Birthday!!..."

3.16.2010

Group photo...

Ni laa friends and teachers Eriem. Masa awal2 eriem masuk nursery, Sarah (depan paling kiri) jd keyworker tuk eriem..bila Eriem dah pindah class, skrg ni keyworker tuk eriem ialah Nadine (belakang paling kanan).

Ibu tulis nama teachers Eriem kat sini supaya bila besar nnt eriem bleh kenang2 kan balik...belakang dari kiri: Natalie, Rebecca, Gemma, Amy, Nadine. n yang baris depan sarah dan annie...

Eriem bgth ibu semua nama kawan2 dia bila ibu tunjuk2 kat pic ni...tp ibu xtau betul ke x, n ada y sebutan eriem sebut tu, cam pelik jer..muaahaha...yang pasti, kawan2 eriem...Muhammad, Iskandar, Katy, Khalid, Hashem, Jason, Jasmine (Baris tgh dua dr kanan..ni laa dia y suka kacau eriem..smpi eriem xnak pi skul!! ehehe), Angie, Isha, fifi.. Read more "Group photo......"

3.15.2010

Bedtime singing..


ABC
video

If you happy...
video

Baa Baa Black Sheep
video

Lagu apa pun xtau...cam twinkle twinkle little star, tp cam diubah lirik nyer utk Car...ntah laa...
video

ni lagu baru belajar kot...ibu pun xtau tajuk apa...duk nyanyi lagu ni jer sejak dua menjak....
video
Read more "Bedtime singing....."

3.14.2010

Happy Mother's Day

Today is mother's day in UK...Malaysian celebrate in May...Ibu dpt a luvly card from Eriem....


MY HAND

Sometimes you get discouraged
Because I am so small
And always leave my fingerprints
On furniture or walls
But every I'm growing
I'll be grown up someday
And all those tiny handprints
Will simply fade away
So here's a final handprint
Just so you can recall
Exactly how my fingers looked
When I was very small.


thnx sayang..i love you so much...w/pun Eriem xfaham lg apa y eriem buat ni, tp ibu tetap hargai..nnt bila eriem besar2, eriem boleh tgk balik... Iu akan sentiasa ingat kenangan bsama mu sayang...

Thanks a million to ayah n eriem for da very very very best gift tu...sukeeee...

Happy Mother's day untuk semua ibu2...n for our moms, Hajjah Maziah n Pn Norlea....

Read more "Happy Mother's Day..."

3.12.2010

Chatterbox Challenge 2010

5th March 2010, playcentre eriem was taking part in I CAN's Chatterbox Challenge 2010.This year's theme is minibeasts and the garden....

So, ibu pun dress up eriem laa...muahaha...xde laa dress up sgt pun...cuma pakai hat n mask bee jer....coz tu jer y ada kat rumah..y masa eriem baby2 dulu..ehehe..tgk laa Eriem dah ready to skul!!

--> car sentiasa di sisi walau ke mana pegi!!! ;p Read more "Chatterbox Challenge 2010..."

3.04.2010

Guitarist??

Jom kita layan kerenah si anak y melayan si ayahnya y melayan blueesss zaman muda2 nya...ehehehe..si anak itu bercita2 untuk menjadi guitarist, y mana gitar nyer adalah maya!!!beriya betul Eriem main gitar, mana belajar pun xtau...

video

rocker ke nih?? tgk muka dah ada laa gaya skit, tp gaya dance, hancusss...muahaha

video
Read more "Guitarist??..."

3.03.2010

While yayah is in class...

This term,tuk tuesday and friday, Eriem akan balik lmbt dr skul coz kena tunggu ayah abis kelas kul 6pm...biasa nye ibu akan amik eriem dalam kul 5 lebih, then lepak kat dalam kereta or ibu bawak eriem lepak2 dlm portland building...sgt sejuk klu nak main2 kat park...awal2 dulu bw gak eriem masuk ofis (main computer) coz org xde dah masa tu..tp skrg ni dah ramai balik lmbt, segan plak nak bawak eriem masuk ofis...

Tp semalam, cuaca elok plak..sunny cantik jer...n suhu pun dalam 7 or 8 degree, kira xde laa sejuk sgt..so ibu bawak eriem main2 kat park sementara tunggu ayah abis kelas...

Eriem bergambar kat depan nursery dia...kat tgn eriem tu adalah cake y eriem buat semalam...xsempat ibu nak rasa, eriem dah ngaapp semua...

dah samapi park..kita amik pic dulu!! hat y eriem pakai tu, ibu br beli tuk pakai masa summer...tp eriem terus nak pakai..alahai, time sejuk2 pakai hat macam tu..ahaha xpe laa, asal eriem selesa....
my cute boy..
tangan tu hasil didikan ayah..skrg ni setiap kali amik gmbr, mesti buat tgn camtu...

Jom layan gambar eriem posing2 sambil main2 kat park!!


yeeaaa..i can do it!! i can do it!!
tu y eriem cakap..siap suruh ibu amik gambar dia lagi...

gaya ala-ala model iklan tuk slide ;p

sebelum eriem jatuh..ahaha..naik slide ni, laju rupa nyer..n hujung slide ni dgn tanah tinggi jugak...terus jatuh bdebuk atas tanah, n eriem xnak main slide lagi...ehehe

swing..swing...

go go horse..go go...

Eriem xleh main ni..so posing jer laa...

mercu tanda school of sciences in the background
Read more "While yayah is in class......"
Related Posts with Thumbnails
 

Great Morning ©  Copyright by JOURNAL of LIFE | Template by Blogger Templates | Blog Trick at Blog-HowToTricks