Pages

10.27.2009

My Precious Eriem

A picture is worth a thousand words


p/s: ibu y kepeningan kat school ni..cam xde kije jer..huhuhu

Eriem photo : credit to Mohammad Asyraf Maaroff Read more "My Precious Eriem..."

10.17.2009

:: Open Hall Raya ::

Pada hari ketujuh raya iaitu 27/9, kami seramai 9families telah mengadakan jamuan hari raya beramai-ramai bertempat di The Atrium Resturant, Jubilee campus Univ of Nott..

-'tuan rumah' bergambar beramai-ramai-

-Us..tema "hijaukan bumi kita" ;p -


majlis berjalan dgn amat2 meriah sekali...macam-macam menu ada..satay, rendang, lontong, nasi ayam, nasi 'hujan panas', laksa johor, kuih muih...k lah, gambr jer laa yer menceritakan segala nya.. :D


Read more ":: Open Hall Raya ::..."

10.11.2009

Hari raya....1st Syawal...

...SELAMAT HARI RAYA...
MAAF ZAHIR BATIN



Ikhlas dari kami,
Zul-Waqar

Wan Rukaida

Eriem Shakiemi


Hahahaha baru nak wish salam aidilfitri..xpe laa kan, belum terlambat lg...syawal pun masih ada..open hall+open house pun masih byk di nottingham ni...

Gambar ni di ambil masa 1st raya, sebelum bersolat hari raya...sedar xsedar dah 3 kali kami beraya di nottingham, walaupun pd 19/09 y lps, genap 2 tahun kami di nottingham...sbb nye, kami smpi di nottingham pd pertengahan ramadhan ketika itu...


Eriem yang ceria di hari raya...suka sgt sbb dapat pakai baju raya...dan pakai songkok tu..maklum ler, xpernah pakai sbelum ni..eriem panggil songkok tu hat...ehehe...

Selepas bgambar2 di pagi raya, kami ke dewan di Islamia School...NMC ada menganjurkan solat Aidilfitri dan makan2 di sana...seronok ada aktiviti camni sbb terasa jugak laa suasana hari raya walaupun sedih xdapat beraya dgn keluarga di mesia, skurang2 nya dapat me...layan jer laa gambar2 di bawah yer...


-bermaaf-maafan di hari raya-

-Bergambar dengan 'otai2' NMC.. ehehe-

-ayah bersama teman2 rapatnya di nottingham-

Selepas bsolat hari raya, kami cepat2 pulang ke rumah...sbb nya, rumah kami antara yang tdekat dgn islamia school, dan keberangkalian rumah kami diserang adalah tinggi...ehehehe...Ibu masak simple2 jer..rendang, nasi himpit, kuah kacang (ayah demand kuah kacang ayam...) n soto...


-hidangan hari raya-

-kuah kacang-

-rendang-

-Kuih raya ibu yang diimport dr mesia ;p -

Gambar tetamu2 yang datang, tlupa nak amik..huhuhu..yang adaer, gambar eriem slepas penat layan tetamu....


Read more "Hari raya....1st Syawal......"
Related Posts with Thumbnails
 

Great Morning ©  Copyright by JOURNAL of LIFE | Template by Blogger Templates | Blog Trick at Blog-HowToTricks