Pages

6.05.2009

..Birthday Celebrations..

Eriem's birthday jatuh pada hari khamis..khamis tu, Ibu dan ayah xcelebrate apa2 pun..sbb khamiskan hari ibu jumpa supervisor..lagi pun, masa hari ni, serba tak kena jadi pada ibu...ibu ttinggal bas utk balik ke rumah..phone ttinggal kat rumah, so xleh telepon ayah..ayah terpaksa tinggalkan eriem kat rumah aunty Haty sbb ayah nak pegi kije..dan bila ibu naik bas, ibu ttinggal jaket ibu dalam bas..hilang laa jaket ibu tu..ntah laa apa y xkena..maybe byk sgt perancangan dlm kepala..last2 semua xterbuat..huhuhu..

Eriem xpegi nursery pd hari khamis, so pd jumaat, ibu dah bgth teacher eriem tuk dia celebrate birthday dia kat sana..ibu cuma kasi birthday cake dan goody bags jer...

-Thomas the Train cake for the Thomas fan-

-Party bag..ibu letak y simple2 jer kat dalam ni-

Birthday boy dah ready..jom kita ke school!!!

p/s: teacher eriem janji nak send gambar masa party tu kat ibu..tp belum dapat2 lg..busy kot.. ;p klu dapat, nnt ibu update! Read more "..Birthday Celebrations....."
Related Posts with Thumbnails
 

Great Morning ©  Copyright by JOURNAL of LIFE | Template by Blogger Templates | Blog Trick at Blog-HowToTricks