Pages

11.22.2010

Maher Zain versi Eriem...

Singer favourite eriem sekarang...MAHER ZAIN..kalau naik kereta jer, mesti suruh ayah pasangkan lagu ni...sampai kan semalam dalam tdo pun bleh ngigau nyanyi lagu maher zain..aduss...yang paling xtahan, tgh 'poo' bleh duk melalak nyanyi dlm toilet tu...jenuh plak ayah ibu nak cakap xleh nyanyi lagu ni dalam toilet...then mula laa byk soklan nyer...'why ibu?'..'why Allah marah?'...'what is syaitan?'...huhu

ok lah, layan video 'Maher Eriem'..2 ayat tu jer y duk ulang2 sampai sudah...uhuhuhu

InshaAllah




Thank You Allah




p/s: sorry, video gelap...amik pakai BB jer + pencahayaan rumah kat uk mmg camtu...galakkan zzzzzzzzz.... Read more "Maher Zain versi Eriem......"

11.19.2010

Eriem & 'pasta'

Sedap nye Eriem makan...makan apa tu? Eriem eat PASTA!!! kihkih

mmg mabeles laa 'pasta' ni...faberet eriem gak ni....

haaaaa...ni laaa rupa pasta eriem...muahahaha...cerita nya masa nak raya hari tu, dapat parcel drpd family ibu...ada laa popiah ni...eriem nmpk jer, terus cakap..' i want pasta...i want pasta'...ahaha...ibu cakappopiah, dia cakap pasta...ni salah satu faberet eriem yang xdapat nak carik kat sini...ibu buat?? rajiiiinnn laa sgt...

tgk aksi makan 'pasta'..satu balang pun boleh abis klu mkn n tgk tv...


satu lagi faberet eriem.....


CARROT!! makan mentah2 cam rabbit tu...kadang2 klu time ibu nak masak, dia sibuk nakkan carrot ibu nak masak tu...

sedap sgt laa tu... Read more "Eriem & 'pasta'..."

11.15.2010

TWINS yang comel!!!


Welcoming the first twins in my family!!!!

yeaaahhhhaaa cousin Eriem twins....ni laa anak Bibi dan Baba yang ke-4 dan ke-5..

twins dah dekat 4bulan baru nak say welcome ke..ehehe...xpe laa kan..better late than never...

Tanggal 30 Julai 2010 (--> Pn Pah, sama birthday dgn awak laa ;p) , kakak ibu, Ummi wanie telah selamat melahirkan twins..kedua2 nya lelaki....so kak nie ada 5 hero skrg!!! waahhh..bagus2 utk bekalan akhirat....

Memperkenal kan....









Muhammad Wasiff Nuffal



















Muhammad Nasiff Nuffal

















SAMA tak?actually tgk real....mereka ni SAMA.Bayangkan umi wanie yang hari2 duk tilik pun boleh tertukar lagi mana satu adik,mana satu abg....btl...masih keliru.tgk btl2 nampak sorang bulat sikit wajahnya,tapi tekaan umi salah jugak...nasib laa si adik ada tanda di belakang kepala...so tiap kali nak tahu adik ke abg ke....,pusing belakang kepala dulu...hehehe

Geraaamm ibu tgk twins ni...bulaaaattt...geram nak peluk cium...InsyaAllah, ada rezeki kita jumpa next year k!!
Read more "TWINS yang comel!!!..."

Setelah sekian lama menyepi....

Ahahaa...title cam tajuk drama melayu plak..kihkih...opppss...

Assalamualaikum semua...
Maaf byk2 to all my readers...ehehe cam laa ada peminat blog ibu ni..ahaha...ader kot sbb ramai gak y tanya nape xleh masuk blog..sorry again sbb ibu dah lama menyepi...n yang paling haru lg, ibu tutup blog ni pd umum...

reason tutup--> sebulan lebih y lps ;p , ibu terlebih rajin nak 'cat' balik umah ibu ni..nak amik aura autumn laa kononnya...tp serius template y ibu guna tu xcantik..plus nampak serabut giler...terus ibu menyampah, dr rajin bertukar jd malas..ahaha...ni baru amik template lain..tp still aura autumn..w/pun dah nak winter...n sejuk pun dah bwh 5degree...seeejuuukkk...

k lah, nnt ibu update apa2 citer y ada...mmg xbyk citer skrg ni sbb semua busy memanjang...tata!! Read more "Setelah sekian lama menyepi......."
Related Posts with Thumbnails
 

Great Morning ©  Copyright by JOURNAL of LIFE | Template by Blogger Templates | Blog Trick at Blog-HowToTricks